e-twinning Projesi - Sağlıklı Bedenler Ruhlar ve Zihinler İçin Hep Birlikte

Okulumuz adına e-twinning "Sağlıklı Bedenler Ruhlar ve Zihinler İçin Hep Birlikte" Projesini yürüten Matematik Öğretmeniniz Seçil KARAKUŞ'a, katkı sunan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılar dileriz.

"SAĞLIKLI BEDENLER RUHLAR VE ZİHİNLER İÇİN HEP BİRLİKTE "

adlı proje okulumuz Matematik Öğretmeni  SEÇİL KARAKUŞ'un 2021 yılı Mart ayında yürütmeye başladığı projedir.

"SAĞLIKLI BEDENLER RUHLAR VE ZİHİNLER İÇİN HEP BİRLİKTE "  adlı proje; pandemi süresince sağlık, sosyal, bedensel, ruhsal açıdan zorluk yaşayan öğrencilerin beden ve zihin sağlıklarını dengeli bir şekilde sürdürmelerini amaçlamıştır. Bu amaçla projede; sporu hayatımızın bir parçası haline getirip, dengeli beslenme ve zihinsel egzersizlerle ilgili çalışmalar yapacaklardır. Bu çalışmaları yaparken öğrenciler birçok web 2.0 aracı öğrenecekler ve farklı okullardan yaşıtları ile işbirliği içinde çalışmanın farkındalığına varacaklardır. BAHŞİŞ ORTAOKULU  olarak projede görevli tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

E-Twinning ProjesiE-Twinning Projesi

Yayın: 05.04.2021 - Güncelleme: 26.12.2022 23:07 - Görüntülenme: 203