Bahşiş Ortaokulu

Adres
Mersinden Huzurkent Atalar Köselerli Güzargahı.Tarsustan Karabucak ormanı Yeşiltepe Bahşiş Güzergahı. Tarsus tan belediye otobüsü çalışıyor. Bahşiş Beldesi Mersin/Tarsus
Vizyon
Bilimi rehber edinmiş, teknolojiyi iyi kullanan öğreten, sosyal ve kültürel etkinliklerin öğrenciye kazandırdığı artılara yürekten inanan ve bunun için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır, sadece öğrenciye değil toplumun tamamına yarar sağlama amacı güden bir ekip kurum olmaktır.
Misyon
Herkesin öğrenebileceği ve öğretebileceği bir şeyler mutlaka vardır ilkesinden hareketle öğrenciyi merkez almak kaydıyla Atatürk ilke ve inkılaplarına yürekten bağlı, çağdaş ve hür düşünen, yapıcı, hoşgörülü, özgüveni yüksek, toplumsal değerlere bağlı, hayata dair amaçları olan kendine ve topluma yararlı bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim - Sabahçı
KLİMA
Ulaşım
Mersinden HuzurkentAtalar Köselerli Güzargahı.Tarsustan Karabucak ormanı Yeşiltepe Bahşiş Güzergahı. Tarsus tan belediye otobüsü çalışıyor.
Bahşiş Belediyesi - Tarsus/Mersin
Mersin-Bahşiş arası uzaklık 29,2 km Tarsus-Bahşiş arası uzaklık 11 km