Güvenli İnternet Kullanımı Veli Eğitimi

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Özgür SARİ tarafından velilerimize Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı hakkında bilgilendirme yapıldı. Özellikle günümüzde İnternet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte internet ortamlarında, sosyal medyada oluşabilecek olumsuz durumlara karşı öğrencilerimizi koruyabilmemeiz için velilerimizin de sorumluluk alması gerekmektedir.  Toplantımıza katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 15.01.2023 - Güncelleme: 16.01.2023 23:51 - Görüntülenme: 65