Güvenli İnternet Kullanımı Personel Eğitimi

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Özgür SARİ tarafından personellerimize Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca eSafetyLabel Platformu tanıtıldı ve nasıl üye olunabbileceği konusunda bilgi verildi. Personelimizin soruları cevaplandı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür ederiz.

Güvenli İnternet Veli-Öğretmen-Öğrenci Bilgilendirme SeminerleriGüvenli İnternet Veli-Öğretmen-Öğrenci Bilgilendirme Seminerleri

Yayın: 15.01.2023 - Güncelleme: 16.01.2023 23:52 - Görüntülenme: 76