Güvenli İnternet Kullanımı Öğrenci Eğitimi

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Özgür SARİ tarafından öğrencilerimize Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı hakkında bilgilendirme yapıldı. 5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz için Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde "İnternetin Bilinçli ve Güvenli Kullanımı ve Sosyal Medya Platformlarının Etkileri" konuları ayrıntılı olarak işlenmektedir. Ayrıca yapılan bilgilendirme ile öğrencilerimiz İnternetin Güvenli Kullanımı konusunda bilgilendirildi. Katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Güvenli İnternet Veli-Öğretmen-Öğrenci Bilgilendirme SeminerleriGüvenli İnternet Veli-Öğretmen-Öğrenci Bilgilendirme SeminerleriGüvenli İnternet Veli-Öğretmen-Öğrenci Bilgilendirme Seminerleri

Yayın: 15.01.2023 - Güncelleme: 16.01.2023 23:49 - Görüntülenme: 69