Dilimizin Zenginlikleri Projesi - Anahtar Sözcüklerle Öykü Anlatma Etkinliği

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında  ortaokul öğrencilerimiz arasında aralık ayı etkinliklerinden “Anahtar Sözcüklerle Öykü Anlatma Yarışması” yapıldı. Her kademeden öğrencinin katıldığı yarışmada 7/B sınıfından Merve NURSELOĞLU birinci, 5/B sınıfından ise Elif AYTEKİN ikinci olarak seçilmiştir. Yarışmaya katılan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Anahtar Sözcüklerle Öykü Anlatma EtkinliğiAnahtar Sözcüklerle Öykü Anlatma EtkinliğiAnahtar Sözcüklerle Öykü Anlatma EtkinliğiAnahtar Sözcüklerle Öykü Anlatma Etkinliği

Yayın: 25.12.2023 - Güncelleme: 25.12.2023 09:53 - Görüntülenme: 36