Dilimizin Zenginlikleri - Dede Korkut Hikayeleri Yarışması

Okulumuzda öğrencilerin katılımıyla "Dilimizin Zenginlikleri - Dede Korkut Hikayeleri" yarışması düzenlendi. Yapılan çalışma sonucu birinci olarak seçilen 7/A sınıfından Kerime Naz CENGİZ'in hikayesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bahşiş Ortaokulu olarak Dilimizin Zenginlikleri Projesi ocak ayı etkinliği olarak Türk dünyasının önemli isimlerinden Dede Korkut tanıtıldı ve Dede Korkut Hikayelerinden örnekler sınıflarda okunup dinletildi. Hikayelerle ilgili çeşitli sözcük çalışmaları yapıldı. İl çapında düzenlenecek olan “Dede Korkut Hikayelerinden Hareketle Yeni Bir Hikaye Yazma” yarışmasının duyurusu yapıldı. Gönüllü öğrencilerin yazmış oldukları hikayeler okulumuz Türkçe öğretmenleri tarafından değerlendirildi ve 7/A sınıfından Kerime Naz CENGİZ arkadaşımızın yazdığı “Gizemli Kitap” adlı hikaye birinci seçilmiştir. Arkadaşımıza katılımından dolayı teşekkür eder, ilçeye gönderdiğimiz hikayenin derece almasını dileriz.

Dede Korkut HikayeleriDede Korkut HikayeleriDede Korkut HikayeleriDede Korkut HikayeleriDede Korkut Hikayeleri

Yayın: 12.01.2024 - Güncelleme: 12.01.2024 17:31 - Görüntülenme: 26