Bir eTwinning Masalı

Okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Sevinç TOR ÇAKIR’ın kurucusu olduğu “Bir eTwinning Masalı” adlı yeni projenin çalışmaları başladı. 7. sınıf seviyesi öğrencilerimizin yer aldığı bu projede metin türlerinden biri olan masal türü tanıtılacak, öğrenciler Anadolu masalları ile tanışacak, Azerbaycan’dan arkadaşları ile çeşitli etkileşimli etkinlikler yapacaklar. Öğretmenimiz ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Yayın: 26.03.2024 - Güncelleme: 26.03.2024 12:44 - Görüntülenme: 14